SjuHundraMiljoner

Alla inlägg den 25 februari 2009

Av SjuHundraMiljoner - 25 februari 2009 17:20

Av: BesserWisser


Thunder är för fan min idol, så jävla skön lirare! Ingen självdistans, avsaknad av verklighetsuppfattning och en drömmare som ser det absolut positivaste i varje skräckinjagande situation! The man the myth the legend!!


Skulle faktiskt kunna säga att jag har en del av dessa kvaliteter men det kan vi ju komma till nån annan gång : )!


Tex: Lägga golv, måla om, tapetsera, mata barn, byta blöjor, diska städa bädda och allt annat fett som man sysslar med såhär hemmavid!


Jag njuter trots allt till 100% av min något avslappnade situation!


Har förbannat svårt med inläggen dock men det finns en ny början för allt.

 Må lyckan vare med er.... PEACE!

Av SjuHundraMiljoner - 25 februari 2009 16:15

AV: MesserSchmitt

Måste ju faktiskt hylla en person på dess första födelsedag och det är ingen mindre än min systerson Rasmus aka "Rasse". Hans första år sett ur mitt perspektiv har varit oerhört blandat. Från att ha varit allmänt menlös dom första veckorna, som alla barn är i början, så blev han väldigt glad och positiv till min närvaro för att sedan tvärvända och börja gråta så fort jag visade mig. Rekordet ligger på ungefär 28 sekunder innan tårarna pressats fram.

Men även fast han har haft ett "Dr Jekyll och Mr Hyde" liknande tillstånd gentemot mig under det första året så är han mitt syskonbarn och betyder oerhört mycket för mig men sanna mina ord att han ska få höra om allt detta när han växer upp. 


Grattis på 1-årsdagen "Rasse"!

Av SjuHundraMiljoner - 25 februari 2009 13:11

AV: MesserSchmitt

Jag är en sån person som följer Melodifestivalen istort sett slaviskt. En lång historia ligger bakom detta faktum men så är det i alla fall. Många polare kallar mig schlagerbög och det har dom rätt i såtillvida att jag lyssnar på schlager. Men att det inte finns en tillstymmelse till bög i mig verkar dom ha missat.

Nåväl idag på onsdagens sedvanliga spinning så var det schlager tema vilket innebar att det var massa schlager framföranden som projektorn projicerade på väggen. Detta gav faktiskt min kropp extra energi mot slutet när jag började närma mig "mönstrings" trötthet alltså när hjärnan VILL cykla mer men benen säger ifrån, tvärstannar och kan inte röra tramporna en centimeter till.


Schlager är glädje och energigivande!

Av SjuHundraMiljoner - 25 februari 2009 11:14

AV: MesserSchmitt

Klockan 23.00 på TV4 sport brukar det vara Poker after Dark som jag brukar snegla på medans jag somnar in till min flickväns stora förtret. Det är en hel del kända spelare med och jag sa till tjejen att fasiken vad roligt det vore om mina favoritspelare var med i en omgång. Igår så startade ett nytt bord och döm om min förvåning när 3 av 6 spelare vid bordet var just mina favoritspelare. Phil Ivey, Daniel Negreanu och Doyle Brunson. Dom som fattades var Gus Hansen och Jennifer Harman men som en liten bonus fick jag istället Erick Lindgren

För er som inte är pokerintresserade är detta blaha blaha men för mig innebar det att jag inte kunde somna in utan var tvungen att se hela programmet. Den sena kvällen blev till natt och när jag väl skulle sova så vart det ett jävla liv i trappuppgången mellan ett kärleksgnabbande par där bland annat en kommentar var "Måste du bete dig som en jävla idiot." 

Så idag är jag trött in aburdum skulle man kunna säga.


En liten anekdot till det kärleksgnabbande paret är att det har varit ganska lugnt i trappuppgången ett bra tag nu så det var lite roligt med action. För några år sedan var det mer drag då jag och min granne, tillika bästa polare, var hemma hos mig, käkade popcorn och kollade ut genom titthålet på massa poliser som stod utanför och grep en man för att ha slagit en annan man i huvudet med en yxa för en skuld på hela 100 (etthundra!) kronor.

Det var bättre förr! :P

Av SjuHundraMiljoner - 25 februari 2009 08:13

AV: MesserSchmitt

Debatten om huruvida ska ha monarki eller republik brykar gå i vågor och kunna vara ganska hetsk från gång till annan. Jag personligen skiter i huruvida vi har en president eller kung/drottning.

Nu är ju dock Sverige en monarki och igår meddelades det att vår kära kronprinsessa Victoria ska gifta sig med sin "man av folket" Daniel.

Inget konstigt med det utan det som är anmärkningsvärt är att det blir så jäkla upphaussat. Vafan dom är väl människor på samma sätt som du och jag. Okej att dom skriver om det och tar upp det på nyheterna men extrainsatta debattprogram och dylikt är väl att ta i så man spräcker livstycket. Detta gör att jag nästan vill ge mig in i monarkins vara eller icke vara.


Kungabarn verkar ska leva sina liv efter föråldrade regler. Inga barn innan äktenskapet osv osv. Jag hoppas verkligen inte Calle och Silvia går i någon villfarelse och tror att deras dotter och hennes fästman inte har legat skiten ur varandra. Dom har nog sexat på både det ena och det andra stället.

Om dom nu ska leva efter gamla regler så innebär ju detta att dom måste gifta sig inom ett år så då är i alla fall inget sommarbröllop att tänka på. 

Fasiken kanske ska satsa en slant på att dom gifter sig innan året är slut så får jag någon glädje av detta.

Klotterplank

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Hur lång tid behöver ett genomsnittligt rikspucko på sig för att svänga ut på en öppen väg?
 2 minuter
 5 minuter
 30 minuter
 10 år
 Ett ljusår

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards